رنگ روغنی و کاربردهای آن

رنگ روغنی (آلکیدی)

رنگ روغنی (آلکیدی)

همه آنچه باید درباره رنگ های روغنی بدانید:

آلکید دسته ای از پلی استرها است که در آن از روغن ها و اسید های چرب طبیعی استفاده می شود این مواد به صورت رزین تولید می شود و کاربرد وسیعی در صنایع رنگ و رزین دارد.

رنگهای روغنی از رنگهای قدیمی ساختمان محسوب می شوند که از دیرباز برای رنگ آمیزی ساختمان ها مورد استفاده قرار می گرفته است. ولی با وجود مضراتی که برای رنگ روغنی بر می شمرند, هنوز هم برای رنگ آمیزی استفاده می گردد.رنگهای روغنی به دلیل وجود روغن موجود در آن با آب رقیق نمی شود. برای رقیق کردن این رنگها از حلال هایی( تینر) استفاده می گردد که سبب بوی نامطبوع این رنگها می شود. که ممکن است تا چندین روز پس از استفاده از این رنگها, بوی نامطبوع آن در محیط باقی بماند. از دیگر ویژگی های رنگ روغنی دیر خشک شدن این رنگها می باشد که باعث طولانی شدن و در نتیجه بالا رفتن زمان اجرا می گردد.

رنگهای روغنی  دارای ویژگی های زیر می باشند

از مزایای رنگ روغنی می توان به مقاومت بالای آن . پوشش خوب و ماندگاری آن اشاره کرد همچنین در نوع براق میتوان به روشنایی بیشتر فضا به دلیل انعکاس نور اشاره کرد. همچنین این رنگها 100 درصد قابل شستشو هستند. و قابل اجرا روی تمامی رنگها می باشند.

از معایب رنگ روغنی

بوی نامطبوع رنگ وحلال تینر گاها تا هفته ها بعد از رنگ آمیزی در محل می ماند

نشان دادن ایراد های گچ کاری و موج در مدل های براق

غیر قابل شستشو بودن در اکثر مدلهای مات

وجود سرب (در مدل های نامرغوب)

و مضر برای بیماران تنفسی و افراد دارای حساسیت به دلیل وجود مواد نفتی

رنگهای روغنی در 3 نوع مات – نیم براق – براق موجود می باشد –

که در نوع نیم براق قابلیت تولید در 20000 شیت رنگی وجود دارد  همچنین برای رنگ آمیزی درب و پنجره و سطوح فلزی حتما باید از نوع براق یا نیم براق استفاده شود

شما می توانید در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید

نمونه اجرا شده رنگ روغنی و کاربردهای آن